AeroMap V2|Zerge

Téma összefoglaló:
Az AeroMap V2|Zerge navigációs rendszereink következő változata. Célunk továbbra is az oly rég megálmodott 3D navigációs rendszer létrehozása, de addig is a Zerge segítségével tudjuk elérhetővé tenni legújabb ingyenes térképeinket. Bár az AeroMap Zerge sok apróbb változást tartalmaz az eredeti V2-höz képest, a legfontosabb újdonság, hogy új térképeinket sikerült beemelni a régi AeroMap-ba.


Hozzászólás::::

1 2 3 5
 

11. hunmod

2011. május 25 22:56

Válasz erre
külföldi mapok nincsenek tervbe véve?

10. Moszy

2011. május 25 22:12

Válasz erre
Üdv Ge! Majd jól elköldöm neked a szelestei elkerülőlogomat :) byte:Moszy

9. Tami

2011. május 24 15:11

Válasz erre Előzmény
- ahh tisztabb a kep.. - az jott le nekem, mintha abbahagytatok volna a vr3-as vonalat.. ;)

8. BadGe

2011. május 24 14:04

Válasz erre
A Zergét addig tartjuk "életben" amig el nem készül a VR3-ként hivatkozott programunk. A V2-es technológia nem alkalmas PNA és egyéb nem windows alapú környezetekben történő használatra. A Zerge célja, hogy az új térképeinket folyamatosan frissíthessük lehetőséget teremtve ezzel a felhasználói visszajelzésekre. Bizonyos tekintetben néhány technológiát is ki tudunk próbálni a Zergében és mivel napi szinten mi is ezt használjuk, van néhány térképészeti vonatkozású lába is a dolognak. Szóval sokakkal együtt mi is a VR3-at várjuk, de addig a Zerge egy sokkal jobb megoldás mint amilyen a régi V2 volt.

7. Tami

2011. május 24 10:49

Válasz erre
- az uj fejlesztesi iranyban tervben van, hogy PNA-ra is elkeszul a progi? pl. beepitett gepjarmu navigacion (amin WM-fut?) is futtathatova, kezelhetove valik?

6. BadGe

2011. május 20 00:03

Válasz erre Előzmény
Helló! legjobb ha tracklogot küldesz a hiányról (ha van rá lehetőséged). log nélkül elegendő lehet a hiányzó utcát minél jobban körülírni, végül legrosszabb esetben a hiány tényére is elég felhívni a figyelmünket. Megjegyezzük és egyszer valaki majd arra jár. szóval legjobb ha loggolsz. Még alakul a felhasználói segítség befogadásának mikéntje, mindenesetre köszönjük a résztvételt! Ge. ja, a hibákat egyelőre az info kukacs navisys pont hu címre kellene küldeni.

5. higginsz

2011. május 19 14:42

Válasz erre
hogyan tudok segíteni a térképfejlesztésben pl törökbálinton utca hiányzik a térképetekről ezt hogyan tudom nektek elküldeni? Írjam le mettől medig van az utca? én 10 újjal gépelek ketővel nyomom a gombot 8 al keresem a betüt.

4. BadGe

2011. május 09 19:57

Válasz erre Előzmény
Hali, légyszi küld el a hiányokat az info (kukac) navisys (pont) hu címre. A térképet elsősorban mi tudjuk frissítani (megrajzoljuk) de van mód arra, hogy ebben a folyamatban te is segíts. Szóval csak úgy varázsütésre nem lesz letölthető frissítés. thx Ge.

3. btowen

2011. május 09 17:41

Válasz erre
Szia BadGe! Köszönettel letöltöttem a Zerge pc-s változatát és azt fel is installáltam a laptopomra. Első ránézésre tetszik de sajnos nem igazán friss a térkép a lakóhelyem környékén. Lehet ezt valamilyen módon online frissíteni? Köszönettel várom válaszodat és további sok sikeres munkát kívánok neked és a fejlesztő csapatnak, üdv Tamás

2. BadGe

2011. május 04 22:58

Válasz erre
üdv! tehát az AeroMap Zerge|PC és Zerge|PDA változatokkal kacsolatos kérdéseket itt érdemes feltenni. thx. ge.
Copyright © 1999-2015, NAVISYS Kft. Minden jog fenntartva. | Oldaltérkép | Jogi nyilatkozat | Kapcsolat | Twitter | Facebook | Az oldal RSS Feedje